Amfipoli News: Γλυκά με κρέμα σοκολάτα και καρύδα

Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2021

Γλυκά με κρέμα σοκολάτα και καρύδα

 


Υλικά

2 πακέτα μπισκότα σαβαγιάρ
200-300ml. φρέσκο γάλα κρύο
20ml κονιάκ
1 κρέμα ζαχαροπλαστικής σοκολάτα
400ml. φρέσκο γάλα
150gr. καρύδα τριμμένη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αδειάζουμε την κρέμα σοκολάτα ζαχαροπλαστικής και το κρύο γάλα σε ένα μπωλ και χτυπάμε με το μίξερ.

Ρίχνουμε το κονιάκ στο μπωλ με το φρέσκο γάλα, και αφού βουτήξουμε ένα μπισκότο σαβαγιάρ, το αλείφουμε στην πλευρά που έχει τη ζάχαρη με μίγμα σοκολάτας, και κατόπιν αφού βουτήξουμε ένα ακόμα μπισκότο στο γάλα το τοποθετούμε επάνω στο πρώτο με τη σοκολάτα, σε μορφή δηλαδή σάντουιτς.

Αφού το πασπαλίσουμε με καρύδα, το τοποθετούμε στην πιατέλα.
Συνεχίζουμε την ίδια διαδικασία για τα υπόλοιπα μπισκότα.

Μπορούμε να τα καλύψουμε με μεμβράνη εάν θέλουμε να τα συντηρούμε στο ψυγείο.

Δείτε την εκτέλεση και φτιάξτε σπίτι τα δικά σας “γλυκά με κρέμα σοκολάτα” :

Η συνταγή είναι από το κανάλι Sotiria amor

Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου