ΥΛΙΚΑ
Έφτιαξα το ζυμάρι
1 κούπα χλιαρό νερό
2 κσ λάδι
1 φακελάκι μαγιά
Λίγο αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Όσο αλεύρι πάρει να γίνει η ζύμη μαλακιά , αφήνουμε το ζυμάρι να φουσκώσει σε ζεστό μέρος
Όταν είναι έτοιμο το βάζουμε σε ένα ταψί που το έχουμε λαδωμένο , το ψήνουμε στο φούρνο στους 180 για 15 λεπτά το βγάζουμε από τον φούρνου και βάζουμε ψιλοκομμένο σκόρδο και μπόλικο κίτρινο τυρί και ξανά στον φούρνο για 5 λεπτά
Η Συνταγή είναι από Giannis Artemis Peteinarakis – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου