ΥΛΙΚΑ
1 ποτήρι γάλα χλιαρό
1 ποτήρι νερό χλιαρό
1 ποτήρι σπορελαιο
1 φακελάκι ξερή μαγιά
1 κουτάλι της σούπας ζάχαρη
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
700 γρ Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί και αφήνουμε το ζυμαράκι μας να φουσκώσει, για 1 ώρα
Για τη γέμιση:
350 γρ. Τυρί φέτα
150 γρ. διάφορα κίτρινα κασέρια
200 γρ. Γιαούρτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς, στις αντιστάσεις μέχρι να ροδοκοκκινίσουν
Η Εκτέλεση είναι από κ. Ελενη Σιδηροπουλου – “Γλυκά κουταλιού και φαγητά ….πιρουνιού!!”.
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου