Υλικά:
500 γραμμάρια κιμά
4-5 πατάτες
1 κρεμμύδι
1 σκελίδα σκόρδο
3 αυγά
αλάτι
πιπέρι
μαϊντανός
3 κουταλιές αλεύρι
Εκτέλεση:
Οι αποφλοιωμένες και πλυμένες πατάτες τρίβονται.
Προσθέστε τον κιμά, τα χτυπημένα αυγά, το τριμμένο κρεμμύδι, το τριμμένο σκόρδο, τα μπαχαρικά και το αλεύρι.
Αναμιγνύεται πολύ καλά.
Σχηματίζονται επίπεδα κεφτεδάκια.
Τα κεφτεδάκια τηγανίζονται και στις δύο πλευρές.
xrysoskoufaki.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου