Πολύ νόστιμη συνταγή για σουφλέ ζυμαρικών με τυριά και αλλαντικά της επιλογής μας!
Υλικά
1.2 κιλά ζυμαρικά
8 αυγά
αλάτι- πιπέρι
ρίγανη- θυμάρι
1.2 λίτρα γάλα
1.2 λίτρα νερό
κεφαλοτύρι
αλλαντικά
κίτρινο τυρί σε κομμάτια (κασέρι σε αυτή την συνταγή)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ξεκινάμε, βάζοντας τα ζυμαρικά σε ένα ταψί περίπου 36 εκατοστών. Στην συνέχεια, σπάμε και ρίχνουμε τα αυγά σε ένα μπολ, αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε.
Κατόπιν, προσθέτουμε ρίγανη και θυμάρι, συμπληρώνουμε το γάλα, το νερό, και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
Τρίβουμε το κεφαλοτύρι επάνω από τα ζυμαρικά και τα αλλαντικά της επιλογής μας σε κομμάτια. Προσθέτουμε και το κίτρινο τυρί. Ανακατεύουμε καλά.
Αδειάζουμε στο ταψί το μίγμα από το μπολ με τα αυγά.
Πασπαλίζουμε με τριμμένα τυριά.
Σκεπάζουμε το ταψί με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε στους 200 βαθμούς Κελσίου για 50 λεπτά, αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο και αφήνουμε να ψηθεί μέχρι να ροδίσει.
Το σουφλέ ζυμαρικών μας είναι έτοιμο! Καλή επιτυχία!
Δες αναλυτικά την συνταγή στο βίντεο παρακάτω:
Κάνε εγγραφή στο κανάλι Foodaholics
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου