Αυτό είναι ένα από τα πιο εύκολα γλυκά που μπορείτε να έχετε έτοιμο στην κυριολεξία σε μερικά λεπτά. Το μόνο που θέλει για να το δοκιμάσετε είναι μερικά λεπτά στην κατάψυξη.
Η αλήθεια είναι πως αυτό το γλυκό είναι από τα πρώτα γλυκά που δοκίμασα να φτιάξω στην καριέρα μου και αγάπησα από την πρώτη στιγμή. Πολλές φορές φτιάχνω απλά ένα για να μου φύγει η λιγούρα ενώ άλλες φορές φτιάχνω διπλή δόση για να ικανοποιήσω τους φίλους που έρχονται στο σπίτι.
- 3/4 φλ. φυστικοβούτυρο
- 1 κ.σ. μέλι ή maple syrup
- 1/4 φλ. λάδι καρύδας
- 1/4 φλ. κακάο
- λίγο αλάτι
- 1μιση κ.σ. μέλι
Ξεκινήστε ανακατεύοντας σε ένα μπολάκι τα δύο πρώτα υλικά, δηλαδή το φυστικοβουτυρο με τη 1 κ.σ. μέλι. Ρίξτε από λίγο από το μείγμα σε κάθε μάφιν cup αφού πρώτα βάλετε στο κάθε cup από ένα στρογγυλό κομμάτι αντικολλητικό χαρτί.
Βάλτε για 30 λεπτά στην κατάψυξη.
Σε ένα μπολ ανακατέψτε το λάδι καρύδας, τη 1μιση κ.σ. μέλι και το κακάο. Ρίξτε από λίγο στο κάθε cup και πασπαλίστε από πάνω με ελάχιστο αλάτι. Βάλτε και πάλι στην κατάψυξη για 20 λεπτά. Απολαύστε.
Μπορείτε να διατηρήσετε το γλυκό σας στην κατάψυξη μέσα σε ταπεράκι που κλείνει αεροστεγώς μέχρι και για
2 εβδομάδες.
mrssoupe.com
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου