PRINT PIN

Υλικά:

  • 3/4 φλ. φυστικοβούτυρο
  • κ.σ. μέλι ή maple syrup
  • 1/4 φλ. λάδι καρύδας
  • 1/4 φλ. κακάο
  • λίγο αλάτι
  • 1μιση κ.σ. μέλι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

  • Ξεκινήστε ανακατεύοντας σε ένα μπολάκι τα δύο πρώτα υλικά, δηλαδή το φυστικοβουτυρο με τη 1 κ.σ. μέλι. Ρίξτε από λίγο από το μείγμα σε κάθε μάφιν cup αφού πρώτα βάλετε στο κάθε cup από ένα στρογγυλό κομμάτι αντικολλητικό χαρτί.
  • Βάλτε για 30 λεπτά στην κατάψυξη.
  • Σε ένα μπολ ανακατέψτε το λάδι καρύδας, τη 1μιση κ.σ. μέλι και το κακάο. Ρίξτε από λίγο στο κάθε cup και πασπαλίστε από πάνω με ελάχιστο αλάτι. Βάλτε και πάλι στην κατάψυξη για 20 λεπτά. Απολαύστε.

Μπορείτε να διατηρήσετε το γλυκό σας στην κατάψυξη μέσα σε ταπεράκι που κλείνει αεροστεγώς μέχρι και για

 2 εβδομάδες.

mrssoupe.com