Amfipoli News: ΔΗΜΟΣ ΑΜΦΙΟΛΗΣ: ΤΟ «ΑΔΕΙΑΣΜΑ» ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΟΚΩΜΗΣ

Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021

ΔΗΜΟΣ ΑΜΦΙΟΛΗΣ: ΤΟ «ΑΔΕΙΑΣΜΑ» ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΟΚΩΜΗΣ

 


ΤΟ «ΑΔΕΙΑΣΜΑ» ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΟΚΩΜΗΣ

Απαράδεκτη χαρακτηρίζουμε την ενέργεια της Δημοτικής Αρχής να μεταφέρει εξοπλισμό από την αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Παλαιοκώμης σε άλλο μέρος, εν’ αγνοία μάλιστα του Προέδρου της Παλαιοκώμης, ο οποίος το πληροφορήθηκε από έναν υπάλληλο του Δήμου.

Είναι τουλάχιστον προσβλητικό προς τους κατοίκους της Παλαιοκώμης να γίνονται τέτοιες ενέργειες υποβάθμισης του χωριού εν κρυπτώ, χωρίς την ενημέρωση του Τοπικού Συμβουλίου.

Η πρόταση  μου σήμερα στο Δημοτικό Συμβούλιο ήταν σαφής:

- Δεν φτιάχνουμε ένα πράγμα καταστρέφοντας ένα άλλο. 

- Χωρίς περιστροφές ο εξοπλισμός πρέπει να μεταφερθεί στην αρχική του θέση στο Δημαρχείο Παλαιοκώμης, όπου και ανήκει.

- Την αίθουσα της Αμφίπολης οφείλει ο Δήμος να την εξοπλίσει με τρόπο που καλύπτει τις αντίστοιχες ανάγκες του.

Στόχος μας πρέπει να είναι να αναπτύξουμε όλα τα χωριά και όχι να μεταφέρουμε έπιπλα δεξιά και αριστερά.  Ο τόπος μας χρειάζεται άτομα που να μπορούν να δουλέψουν γι’ αυτό το σκοπό και όχι μια Δημοτική Αρχή που χρειάζεται να της εξηγούμε γιατί ακόμα και η μεταφορά επίπλων μπορεί να συντελέσει στην υποβάθμιση ενός χωριού.

Ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Παλαιοκώμης οφείλει να συγκαλέσει άμεσα το Τοπικό Συμβούλιο, να καταγγείλει το γεγονός καθώς και να πράξει τα αυτονόητα. Η εκ των υστέρων μάταιη προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής να δείξει ότι «δεν έγινε και τίποτα» απέδειξε για άλλη μια φορά ότι δεν αντιλαμβάνονται την μεγάλη εικόνα. 

Όταν η αντιπολίτευση επαγρυπνεί τότε ο Δήμος αναγκάζεται να λειτουργήσει σωστά.

Γιώργος Γάλλος


Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου