ΥΛΙΚΑ:
3 αυγά,
2 κ.σ. γεμάτες γιαούρτι στραγγιστό,
1 κ σ.ζάχαρη,
7 κ σ. γεμάτες αλεύρι,
500 γρ γάλα φρέσκο,
1 βανίλια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Βάζουμε στο μπολ τα αυγά -γιαούρτι -βανίλια -ζάχαρη και ανακατεύουμε καλά με σύρμα. Ρίχνουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε 1 λεπτό. Τέλος ρίχνουμε το γάλα σε 4 δόσεις και ανακατεύουμε
Ανάβουμε το μάτι τις κουζίνας βάζουμε πάνω το τηγάνι να. Ζεσταθεί 1 λεπτό. Στην συνέχεια το αλείφουμε μέσα με το πινέλο με λαδί. Με την κουτάλα ρίχνουμε μίγμα. Αφήνουμε στο χαμηλό να ψηθεί από την μια μεριά και το γυρνάμε και από την άλλη
Βάζουμε χαρτί κουζίνας στον πάγκο και βάζουμε τις κρέπες την κάθε μια ξεχωριστά πάνω σε χαρτί. Κάθε φορά που τηγανίζουμε τις κρέπες λαδώνουμε το τηγάνι με το πινέλο. Και φυσικά τις γεμίζουμε με σοκολάτα η μερέντα και τριμμένο μπισκότο
ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΜΥΡΕΣ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΥΛΙΚΑ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΑΛΑΤΙ
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Tzeni Tsanaktsidou-ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!”
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου