ΥΛΙΚΑ
- 3 αβγά
- 120γρμ λευκή σοκολάτα
- 120γρμ κρέμα τυρί
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1. Χωρίστε τα ασπράδια από τους κρόκους.
2. Λιώστε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί.
3. Χτυπήστε τα ασπράδια σε μαρέγκα.
4. Ανακατέψτε μέσα στη λιωμένη σοκολάτα τους κρόκους των αβγών και την κρέμα τυρί.
5. Ενώστε με το μείγμα των κρόκων τη μαρέγκα σε τρεις δόσεις και ανακατέψτε απαλά.
Τέλος θα πρέπει να βάλετε το μείγμα σας σε ένα αντικολλητικό ταψάκι και να ψήσετε το cheesecake με τρεις διαφορετικούς χρόνους και τρεις διαφορετικές θερμοκρασίες!
Αφού ψηθεί, πασπαλίστε με ζάχαρη άχνη! Δεν ξέρουμε για εσάς πάντως εμείς θα αποπειραθούμε να φτιάξουμε αυτή τη συνταγή, καθώς μέσα στους 2 εκατομμύρια χρήστες, είμαστε και εμείς!
Δείτε τη συνταγή και στο βίντεο που ακολουθεί!
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου