ΥΛΙΚΑ:
2 πακέτα μπισκότα πτι μπερ σοκολάτας Παπαδόπουλου.
1 λίτρο γάλα φρέσκο.
125 γραμμάρια ζάχαρη.
120 γραμμάρια κορν φλάουρ.
250 γραμμάρια κουβερτούρα.
150ml γάλα εβαπορέ αδιάλυτο.
1 κουταλιά της σούπας μέλι.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΚΡΕΜΑ:
Βάζουμε το γάλα με την ζάχαρη να ζεσταθεί.
Διαλύουμε το κορν φλάουρ σε λίγο από το ζεστό γάλα το ρίχνουμε στο ζεστό γάλα ανακατεύουμε και όταν πήξει το κατεβάζουμε.
Βάζουμε τα μπισκότα στο ταψί η το τάπερ και τα σπάμε ρίχνουμε την κρέμα ζεστή ανακατεύουμε τα ισιώνουμε και αφήνουμε να κρυώσουν.
ΓΛΑΣΣΟ:
Σπάμε την κουβερτούρα στο μπολ.
Ζεσταίνουμε καλά το γάλα και το ρίχνουμε.στην κουβερτούρα ανακατεύουμε και ρίχνουμε το μέλι.
Τοποθετούμε 1 λεπτό στην φωτιά να γίνει λείο.
Το κατεβάζουμε ανακατεύουμε και το αφήνουμε να κυρώσει ανακατεύοντας το.
Στην συνεχεία το τοποθετούμε πάνω στα μπισκότα.
Και το βάζουμε για 6 ώρες στο ψυγείο!
Η Συνταγή είναι από κ. Tzeni Tsanaktsidou – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου