Οπτικά δίνουν την εντύπωση των γλυκών. Γευστικά παραπέμπουν σε δημιουργική μαγειρική με πρώτη ύλη το κρέας. Οι πελάτες επιλέγουν προϊόντα από τις βιτρίνες ενός κρεοπώλη.
Ο Γιώργος Βαβούρας, βάζει την φαντασία του στα δικής του παραγωγής κρέατα, για να προσφέρει ξεχωριστές γεύσεις. Έμπνευση και ποιότητα προσφέρουν διαφορετικούς συνδυασμούς. Η εξωτερική εμφάνιση παραπέμπει σε τούρτα, αλλά ως βάση έχει τον κιμά, τo ζαμπόν, και εξωτερικά διακοσμείται με διάφορα τυριά.
Απλά, εύκολα και εμφανίσιμα, μπορούν να παρασκευαστούν σε ελάχιστο χρόνο από την νοικοκυρά. Μοιάζει με “τσουρέκι”, αλλά πρόκειται για σφολιάτα, που περιέχει κιμά και τυριά. Είναι ένα εύκολο και γρήγορο πιάτο, που ψήνεται σε 40 λεπτά.
Τρίτη γενιά κρεοπώλης τονίζει ότι η βάση της δουλειάς του είναι το ποιοτικό κρέας και το πως εκτρέφονται τα ζώα., καθώς έχει αυτάρκεια στις ζωοτροφές. Με αυτόν τον τρόπο κρατά χαμηλά και τις τιμές των προϊόντων.
Η κοινωνία των Σερρών έχει αγκαλιάσει τις δημιουργικές προτάσεις του κ. Βαβούρα, ο οποίος δηλώνει ότι συνεχώς αντλεί ιδέες από εκθέσεις τροφίμων και ζαχαροπλαστεία, χωρίς να αντιγράφει κάποιον, αφού οι δημιουργίες του είναι μοναδικές. Όπως τονίζει χρειάζονται νέα προϊόντα για να ανανεώνεις και το πελατολόγιο. Αυτό ως ιδέα εξελίσσεται και στο εξωτερικό.
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου