Υλικά:
180 γραμμάρια αλεύρι
60 γραμμάρια τυρί τριμμένο γραβιέρα
1 κουταλάκι του μπέικιν πάουντερ
3 αυγά
120 ml γάλα
80 ml φυτικού ελαίου
200 γραμμάρια τυρί φέτα
80 γραμμάρια πράσινες ελιές χωρίς κουκούτσι αλάτι , πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βήμα 1
Σε ένα μεγάλο μπολ, χτυπάμε τα αυγά με το γάλα, το λάδι, το αλάτι και το πιπέρι.
Βήμα 2
Προσθέστε το αλεύρι, το τυρί τριμμένο και το μπέικιν πάουντερ και ανακατεύουμε.
Βήμα 3
Προσθέτουμε τους κύβους φέτας και τις πράσινες ελιές.
Βήμα 4
Ανακατέψτε ξανά μέχρι να πάρετε ένα ομοιογενές μείγμα.
Βήμα 5
Ρίχνουμε το μείγμα σε ένα βουτυρωμένο και αλευρωμένο ταψί. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 40 λεπτά.
Βήμα 6
Αφήστε το να κρυώσει και μετά σερβίρετε και Καλή σας Όρεξη!
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου