Γι αυτό το μέγεθος φόρμας περιπου 25εκατ έχω καβουρδισει 3 φλυτζάνια σιμιγδάλι χοντρό και 3 ψιλό, 1 φλυτζάνι ελαιόλαδο, 1 φλυτζάνι ηλιέλαιο, με αμύγδαλα, 2 ξυλάκια κανέλα και ξύσμα από ένα πορτοκαλι.
Έχω ετοιμάσει και το σιρόπι 3 φλυτζάνια ζάχαρη, 3νερο και τον χυμό από το ένα πορτοκαλι.
Μόλις καβουρδιστει το σιμιγδάλι ριχνω σιγά σιγά προσεχτικά το σιρόπι και ανακατεύω καλά.
Χωρίζω το μείγμα κ στο μισό ριχνω 2 κουταλιές κακάο.
Στρωνω το ένα μείγμα στη φόρμα καλά και από πάνω το άλλο. Αφηνω βα κρυώσει πολύ καλά για να το βγάλω από τη φόρμα.
Ευχαριστώ πολύ!
Roula kontou ! ομάδα ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου