Amfipoli News: Τσιμέντωσαν τον Άλεξ Μεχισβίλι; Μάρτυρας μιλά για το όχημα του δήμου που έριχνε τσιμέντο ημέρα Κυριακή

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2022

Τσιμέντωσαν τον Άλεξ Μεχισβίλι; Μάρτυρας μιλά για το όχημα του δήμου που έριχνε τσιμέντο ημέρα Κυριακή

 


Από τη σελίδα Φως σε παλιές αστυνομικές υποθέσεις

*ΕΙΔΑ ΚΑΤΙ ΝΑ ΤΣΙΜΕΝΤΩΝΟΥΝ…..Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΔΟΥΛΕΥΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΒΕΡΟΙΑΣ……..*
Η ΜΑΡΤΥΡΙΑ-ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΦΗ? ΤΟΥ ΑΛΕΞ, ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ….ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΜΑΡΤΥΡΑ………*

Εχω να σας πω κατι για την υποθεση του Αλεξ. Λεγομαι…(……….)…. κα εργαζομαι στην………………Εκεινο το διαστημα ομως εργαζομουν σε………… στη Βεροια.

Θα παρακαλουσα να μην δημοσιευσετε τιποτα απο τα παραπανω στοιχεια μου…Εκανα………….. οταν ειδα τα παιδια με ενα καροτσι απο σούπερ μαρκετ να κατεβαινουν στην Μπαρμπουτα και ειχε χιονια.

Εγω ανεβαινα και ο δρομος ηταν παγωμενος. Ξαφνικά, ένα αυτοκινητο που κατεβαινε αναγκαστηκε να κοψει ταχυτητα για να μην πεσει επανω τους. Τοτε προσεξα και δυο ποδια να προεξεχουν απο το καροτσι και να εχουν σκεπασμενο το σωμα ενος παιδιου με πανια νομιζω αλλά δεν ειμαι σιγουρος.
Μετα απο μερες ομως έκανα…………….. σε ενα σπιτι στην Μπαρμπουτα και ειδα κατι που με έκανε εντυπωση.

Eνω ειχε παλι χιονια και εκανε κρυο ενα οχημα του Δημου Βεροιας εριχνε τσιμεντο.


Δεν ξερω πολλα απο οικοδομες αλλα νομιζω οτι οταν εχει παγωνια δεν ριχνουν τσιμεντο. Και το πιο περιεργο ειναι οτι ηταν ημερα Κυριακη γι αυτο μου εκανε εντυπωση επειδη στο δημο δουλευουν πενθημερο με το ζορι. Ηταν ενα η δυο ατομα (σε εκείνο το σημείο) και θυμαμαι οτι (στον Δήμο) δουλευει η τουλάχιστον δουλευε ο παππους του ενος παιδιου.

Πηγή : singleparent.gr

Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου