Συστατικά
Σπαγγέτι – 500gr
Μπέικον – 500 gr
Μανιτάρια – 600 gr
Κρέμα Γάλακτος – 700 ml
Αλατι
Ρίγανη
Εκτέλεση
Βράζουμε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό για 12 λεπτά σε μέτρια φωτιά .
Τηγανίζουμε τα μανιτάρια σε καυτό λάδι για 8 λεπτά σε μέτρια φωτιά. Αλατίζουμε και πασπαλίζουμε με μαύρο πιπέρι.
Προσθέτουμε το μπέικον και τηγανίζουμε για 7 λεπτά σε μέτρια φωτιά .
Προσθέστε την κρέμα γαλακτος. Καρυκεύουμε με ρίγανη.
Μαγειρέψτε για 5 λεπτά σε μέτρια χαμηλή φωτιά
Προσθέστε τα μαγειρεμένα σπαγγέτι στη σάλτσα που προκύπτει.
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου