Χωρίς αλεύρι! Χωρίς ζύμωμα! Ανακατέψτε όλα τα υλικά σε 5 λεπτά και ψήστε μια απίστευτα νόστιμη και πρακτική συνταγή. Αν ψάχνετε διαφορετικές και νόστιμες συνταγέςπρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε αυτή τη συνταγή.
Καλή επιτυχία σε όλους όσους θα το δοκιμάσουν…
Υλικά:
2 πατάτες
3 αυγά
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1 κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι
300 γρ τυρί τσένταρ
300 γρ λουκάνικο
Για να λιπάνετε το δίσκο:
1 κουταλάκι του γλυκού βούτυρο
Εκτέλεση
Τρίβουμε τις πατάτες στο χοντρό του τριφτη.
Στιβουμε τις πατάτες και τις ρίχνουμε σ ενα μπολ μαζί με τα αυγά, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε.
Λιπαίνουμε ένα ταψί με βούτυρο και αδειαζουμε το μείγμα και το στρώνουμε μ ενα κουτάλι.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για μιση ώρα
Τριβουμε το τυρί στο ψιλό και κόβουμε το λουκάνικο σε φετες.
Βγάζουμε το πυρεξ απο το φούρνο απλώνουμε το τυρί και τα λουκανικα και ψήνουμε άλλα 10 λεπτά
xrysoskoufaki.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου