Υλικά
Μελιτζάνα Φλάσκες – 1-2 τεμ.
Πουρές ντομάτας – 400 γρ.
Κατσικίσιο τυρί – 100 γραμμάρια.
Κίτρινο τυρί – 100 γρ.
Πράσινο σκόρδο – 2 μίσχοι
Πράσινα κρεμμύδια – 1 μίσχος
Μαϊντανός
Αλάτι
Λάδι ή ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Κόψτε τη μελιτζάνα σε ροδέλες, πάχους ενός 2 εκ.
Μουλιάστε τα σε κρύο αλατόνερο για 20 λεπτά.
Αφού στεγνώσουμε τα δαχτυλίδια της μελιτζάνας, τα αραδιάζουμε σε ένα ταψί, το οποίο σκεπάζουμε με χαρτί ψησίματος.
Ψήνουμε στους 200 ° για 15 λεπτά.
Σε ένα μπολ, ανακατέψτε τον πουρέ ντομάτας με αλάτι, μαύρο πιπέρι, ελαιόλαδο, μαϊντανό, σκόρδο και κρεμμύδι, ψιλοκομμένα.
Αφού αφαιρέσετε τις μελιτζάνες, αναποδογυρίστε τα κομμάτια και προσθέστε τον πουρέ ντομάτας και 1 κομμάτι κατσικίσιο τυρί
ή κίτρινο τυρί,
Ψήνουμε στους 200 ° για 15 λεπτά.
Αφαιρούμε και πασπαλίζουμε με μαϊντανό.
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου