Αυτή την συνταγή μου την έδωσε η διατροφολόγος Μαρία Ανέστη..και είναι πραγματικό μέλι!
Για : 1 λίτρο παγωτού
Συστατικά
400 ml γάλα καρύδας παγωμένο
1 φλιτζάνι μέλι ή σιρόπι σφενδάμου ή αγαύης
1 μπανάνα
Εκτέλεση
Ανακατέψτε το γάλα καρύδας και το γλυκαντικό της επιλογής σας στο μπλέντερ μεχρι να ομογενοποιηθούν. Αν το γάλα καρύδας δεν είναι παγωμένο, θα πρέπει να βάλετε το μείγμα παγωτού για 3 ωρες στο ψυγείο πριν από την κατάψυξη.Αν δεν έχετε παγωτομηχανή, για να μη σας πιάσει κρυσταλλάκια βγάλτε το απο την κατάψυξη 4-5 φορές και ανακατεύτε το!
Σερβίρετε με μερικές ροδέλες μπανάνας,καρύδα αποξηραμένη και μέλι!
evaparakentaki.com
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου