Είναι τόσο αφράτες που είναι σαν να δαγκώνεις σύννεφο!
Υλικά
2 αυγά
300γρ φαρίνα
10 γρ μπέικιν
80 γρ λιωμένο βούτυρο
1 βανίλια
1 κ.σ ζάχαρη
1 πρέζα αλάτι
400 ml φρέσκο γάλα
Εκτέλεση
Χτυπάμε πολύ καλά τα αυγά μέχρι να αφρατέψουν με ένα σύρμα. Στην συνέχεια προσθέτουμε κοσκινισμένο το αλεύρι με το μπέικιν και ανακατεύουμε.
Στη συνέχεια ρίχνουμε το βούτυρο τη ζάχαρη τη βανίλια και το αλάτι και ανακατεύουμε πάρα πολύ καλά. Τέλος προσθέτουμε το γάλα σιγά σιγά και ανακατεύουμε συνέχεια χωρίς να σταματήσουμε μέχρι να γίνει ένα παχύρρευστο μείγμα λίγο πιο πηχτό από της κρέπας.
Λαδώνουμε καλά την βαφλιέρα και ρίχνουμε το μείγμα στις θήκες ,Ψήνουμε περίπου 3-4 λεπτάκια.
Σερβίρουμε με ότι μας κάνει κέφι!
evaparakentaki.com
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου