ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε 8 πατάτες ιδιου μεγέθους κανονικό μεγεθος και τις καθαριζουμε και τις ψιλοκόβουμε στο μπολ
Ρίχνουμε 2 ξερά κρεμμύδια τριμμένα, 6 κ.σ.μαιντανό ψιλοκομμενο, 6 κ.σ.δυοσμο ψιλοκομμενο, 1 κ.γ.κοφτο αλατι, 2 αυγα,μαυροπιπερο, 100 γρ τριμμενο κασερι η και φετα και εαν θέλουμε 1 σκελιδα σκορδο τριμμενη
Τα ζυμωνουμε ολα μαζι! Βάζουμε σε 3 μπολακια στο ενα 3 αυγα χτυπημενα, στο αλλο αλευρι 125 γρ και στο άλλο 200 γρ φρυγανιά τριμμενη
Πλάθουμε τους πατατοκεφτεδες και βουταμε πρωτα στο αυγο μετα αλευρι και τελος φρυγανια
Βαζουμε στο τηγανι να ζεσταθει ελαιολαδο(100.γρ) και τα τηγανιζουμε ανα 4 να μην πεφτει η θερμοκρασια λαδιου
Τα τηγανιζουμε και απο τις δυο πλευρες και τελος τα βαζουμε σε αφορροφητικο χαρτι να μην ακουμπανε ο ενας με τον αλλον πατατοκεφτες
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Tzeni Tsanaktsidou – ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!”
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου