24 μπισκότα σαβαγιάρ
μισό κουταλάκι του γλυκού μερέντα, σύνολο 12 κ γλ Μερέντα για τα 12 μπισκότα
150 μλ γάλα κρύο από το ψυγείο
50-70 γρ ινδοκάρυδο
Αλείφουμε με μισό κ γλ Μερέντα στο ένα μπισκότο στην πλευρά που δεν έχει ζάχαρη εννοούμε το δεύτερο μπισκότο κάνουμε σάντουιτς βουτάμε στο γάλα τυλίγουμε σε όλα τα μπισκότα ινδοκαρυδο αφήνουμε 2-3 ώρες στο ψυγείο.
Πετρινα Μπαρδανη - ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου