ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Φτιάχνουμε πρώτα το σιρόπι, με 400 γραμ. ζάχαρη και 300 γραμ. ΝΕΡΟ και το αφήνουμε στην άκρη.
Κόβουμε στη μέση 1 πακέτο φύλλο κρούστας και αυτά τα διπλώνουμε στη μέση.
Τα λαδώνουμε με βιτάμ λιωμένο.
Τρίβουμε 4 μήλα και τα ανακατεύουμε με 200 γραμ. χοντροκομμένα καρύδια, 200 γραμ. φρυγανιά τριμμένη, 100 γραμ. άχνη ζάχαρη και κανέλα τριμμένη.
Βάζουμε τη γέμιση στο φύλλο κρούστας και τυλίγουμε μπαστουνάκια.
Ψήνουμε μέχρι να ροδίσουν και μόλις βγουν από το φούρνο, τα σιροπιάζουμε.
Άννα Γιαννούλη
Με ό,τι έχει το ντουλάπι! - Me o,ti exei to ntoulapi!
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου