Υλικά:
200 ml. κρέμα γάλακτος χωρίς ζάχαρη – 30 ή 35%
100 γρ ταχίνι φουντουκιού
20 g φυσικό κακάο
1 κουτ βανίλια
40 γρ ζάχαρη ή γλυκαντικό
Χρησιμοποιώ στέβια και ερυθριτόλη. Εάν χρησιμοποιείτε ζάχαρη, προσθέστε ζάχαρη άχνη. Το ποσό είναι το ίδιο.
Εκτέλεση
Αρχικά χτυπάμε την κρέμα γάλακτος να γίνει παχύρρευστη. Για το σκοπό αυτό, η κρέμα πρέπει να έχει μείνει στο ψυγείο για τουλάχιστον 8 ώρες ή κατά προτίμηση όλη τη νύχτα. Στη συνέχεια προσθέτουμε τα υπόλοιπα προϊόντα και χτυπάμε. Αυτό το ποσό είναι αρκετό για δύο. Αν θέλετε κι άλλο, αυξήστε τις ποσότητες.
Αυτή η κρέμα είναι τέλεια για κέικ και cupcakes!
Καλή όρεξη!
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου