1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο ελιά
2 σκελιδες σκόρδο τριμενες
Ψιχα ψωμιού 2 φέτες μουλιασμένες σε κρασί
1 κοφτό κουτ γλ κύμινο
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιολαδο
Αλευρι!
Πλαθουμε τα σουτζουκακια μακρόστενα και τα περνάμε από το αλεύρι, τα τηγανιζουμε για λιγο ελαφρα .
Σε κατσαρολα σοταρουμε 1 μεγάλο κρεμμυδι και σβηνουμε με λίγο κρασι .. προσθετουμε 3 κουταλιές σούπας σπιτικη σάλτσα και μια πελτέ....5 κοκους μπαχαρι λιγο νερο ..και βράζουμε για 5 λεπτά....τοποθετούμε μέσα τα σουτζουκάκια και τα μαγειρευουμε για μιση ωρα περιπου !!
Σερβιρουμε με πατατες ...πουρε... ρυζι !!
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου