ΥΛΙΚΑ
1 κιλο κολοκυθάκια
500 μοσχαρίσιος κιμάς ελιά
2 Μεγάλα κρεμμύδια
300 γρ τυρί γκούντα
Μαϊντανό, αλάτι, πιπέρι, λάδι !
5 Κουταλιές σούπας σπιτική σάλτσα!
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβω τα κολοκυθάκια στην μέση και βγάζω την ψίχα με ένα κουτάλι να γίνουν σαν βαρκούλες, ρίχνω αλάτι και τηγανίζω λίγο στο τηγάνι να μαλακώσουν και να πάρουν χρώμα!
Στο τηγάνι βάζω τον κιμά με τα κρεμμύδια και μόλις φύγουν τα υγρά τους ρίχνω λάδι και τσιγαρίζω. Στην συνεχεία, ρίχνω τον μαϊντανό, το αλάτι, το πιπέρι, την σάλτσα, και λίγο νερό. Ανακατεύω καλά και αφήνω 15 λεπτά μέχρι να δέσει η σάλτσα με τον κιμά.
Γεμίζω τα κολοκυθάκια πασπαλίζω με το τυρί και ρίχνω και λίγο σάλτσα ακόμα στο ταψί μου με λίγο νερό ανακατεμένη.
Βάζω στον Φούρνο και ψήνω μέχρι να ροδίσουν και να λιώσει και να ξεροψηθεί το τυρί που έχω βάλει από πάνω.
Gogo Samiou – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ“.
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου