Υπέροχη τούρτα παγωτό Ferrero που θα σας ενθουσιάσει!
Υλικά
300 ml. φυτική κρέμα γάλακτος
100 γρ. ζαχαρούχο γάλα
2 κ.σ. πραλίνα
50 γρ. ψημένα φουντούκια, αλεσμένα
70 γρ. cookies
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μεγάλο μπωλ, ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και χτυπάμε με το μίξερ έως ότου να γίνει σαντιγύ.
Συμπληρώνουμε την πραλίνα και το ζαχαρούχο γάλα. Συνεχίζουμε το χτύπημα.
Ρίχνουμε τα φουντούκια και θρυμματίζουμε τα μπισκότα. Ανακατεύουμε με τη μαρίζ. Κρατάμε λίγα φουντούκια για το τέλος.
Παίρνουμε μία φόρμα 12Χ22 εκατοστά και στρώνουμε μεμβράνη.
Αδειάζουμε το μίγμα από το μπωλ στη φόρμα, το στρώνουμε και το σκεπάζουμε με την μεμβράνη.
Βάζουμε τη φόρμα στην κατάψυξη για τουλάχιστον 6 ώρες.
Κατόπιν, βγάζουμε τη μεμβράνη και γαρνίρουμε με λιωμένη πραλίνα και σπασμένα φουντούκια.
Δείτε αναλυτικά την εκτέλεση της συνταγής στο παρακάτω ΒΙΝΤΕΟ..
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου