ΥΛΙΚΑ
1 ζαχαρούχο
600 γραμ. νερό
6 κουταλιές ζάχαρη καστανή
8 κουταλιές κορν φλάουρ
250 γραμ. κουβερτούρα
250 γραμ βούτυρο
1 πακέτο πτιμπέρ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε σε κατσαρόλα όλα τα υλικά εκτός από τα μπισκότα.
Ανακατευουμε στη φωτιά μεχρι να πηξει η κρεμα. Κατεβαζουμε και ρίχνουμε τα σπασμένα πτιμπέρ.
Βάζουμε σε φόρμα ή ταψάκι και παγώνουμε.
Giwrgos-Giwta Godzamanis – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου