Υλικά:
Χοιρινό φιλέτο 400 με 500 γραμ.
300 γραμ. μανιτάρια λευκά
Μία γλυκιά κόκκινη πιπεριά
250 γραμ. κρέμα γάλακτος
25 γραμ. βούτυρο
Αλάτι, πιπέρι
Μίσο ποτήρι λευκό κρασί
Μισό κουταλάκι σκόρδο τριμμένο.
Εκτέλεση:
Κόβουμε το χοιρινό φιλέτο σε μενταγιόν (μικρά κομμάτια)
Το ανοίγουμε με το χέρι.
Ρίχνουμε αλάτι πιπέρι και τα ψήνουμε σε καυτό σχαροτήγανο για τέσσερα με 5 λεπτά, προσοχή να μην τα ψήσουμε πολύ γιατί σκληραίνουν.
Σε κατσαρόλα βάζουμε το βούτυρο το σκόρδο και σοτάρουμε τα μανιτάρια. Προσθέτουμε τις πιπεριές σβήνουμε με το κρασί προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος αλάτι και πιπέρι. Βράζουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να δέσει η κρέμα. Μπορούμε να την δέσουμε και με αλεύρι μισό ποτήρι κρυο γάλα μία κουταλιά του γλυκού αλεύρι. Ανακατεύουμε και ρίχνουμε μέσα στην κρέμα που βράζει.
Την συνταγή θα την βρείτε και στο site http://www.kazanigr.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου