ΥΛΙΚΑ
1 κουτί φυτική κρέμα γάλακτος 500γρ
1 κουτί γάλα ζαχαρούχο
1 κουτί γάλα εβαπορέ
1 κ.γ μέλι
5 γρ. μαστίχα
1 κ.γ ζάχαρη
3 κ.σ γλυκό βύσσινο
Τα γάλατα τα βάζουμε στο ψυγείο να είναι κρύα.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος μέχρι να γίνει σαντιγί ρίχνουμε το εβαπορε συνεχίζοντας το χτύπημα.
Ρίχνουμε το ζαχαρουχο προσθέτουμε το μέλι και στην συνέχεια την μαστίχα αφού πρώτα την αλέσουμε στο μουλτι με την ζάχαρη.
Σταματάμε το χτύπημα προσθέτουμε το γλυκό βύσσινο ανακατεύουμε με το σύρμα να πάει παντού το γλυκό.
Βάζουμε σε ένα μπολ και στην κατάψυξη για τουλάχιστον 6 ώρες.
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου