Amfipoli News: Τορτελίνια Μεσογειακά

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

Τορτελίνια Μεσογειακά


Υλικά:

  • 500 γρ. τορτελίνια τυριού
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 ποτήρι κρασί άσπρο
  • 1 φλυντζάνι ντοματοχυμό (πελτέ)
  • μπόλικη ρίγανη
  • 1 1/2 φλυντζάνι τυρί τριμμένο
  • 250 ml κρέμα γάλακτος

Εκτέλεση:

Βήμα 1
1) Σε κατσαρόλα βράζουμε μπόλικο νερό μαζί με ένα κύβο ζωμό.
Βήμα 2
2) Ρίχνουμε τα τορτελίνια μέχρι να ψηθούν αλλά όχι να λιώσουν.
Βήμα 3
3) Μετά τα σουρώνουμε και τα βάζουμε σε ένα μεγάλο πυρέξ.
Βήμα 4
4) Σε μια μικρή κατσαρόλα βάζουμε λίγο ελαιόλαδο και το κρεμμύδι να τσιγαριστεί.
Βήμα 5
5) Ρίχνουμε το κρασί, τον πελτέ και τη ρίγανη και αφήνουμε τη σάλτσα να βράσει για λίγο.
Βήμα 6
6) Μετά την ρίχνουμε μέσα στα τορτελίνια και ανακατεύουμε να πάει παντού.
Βήμα 7
7) Από πάνω τρίβουμε το τυρί και ρίχνουμε και την φρέσκα κρέμα.
Βήμα 8
8) Τα βάζουμε στο φούρνο για λίγο να ροδοκοκκινίσουν και ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΟΡΕΞΗ!





Πηγή: sintagespareas.gr



























































Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου