Υλικά:
- 500 γρ. τορτελίνια τυριού
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 ποτήρι κρασί άσπρο
- 1 φλυντζάνι ντοματοχυμό (πελτέ)
- μπόλικη ρίγανη
- 1 1/2 φλυντζάνι τυρί τριμμένο
- 250 ml κρέμα γάλακτος
Εκτέλεση:
1) Σε κατσαρόλα βράζουμε μπόλικο νερό μαζί με ένα κύβο ζωμό.
2) Ρίχνουμε τα τορτελίνια μέχρι να ψηθούν αλλά όχι να λιώσουν.
3) Μετά τα σουρώνουμε και τα βάζουμε σε ένα μεγάλο πυρέξ.
4) Σε μια μικρή κατσαρόλα βάζουμε λίγο ελαιόλαδο και το κρεμμύδι να τσιγαριστεί.
5) Ρίχνουμε το κρασί, τον πελτέ και τη ρίγανη και αφήνουμε τη σάλτσα να βράσει για λίγο.
6) Μετά την ρίχνουμε μέσα στα τορτελίνια και ανακατεύουμε να πάει παντού.
7) Από πάνω τρίβουμε το τυρί και ρίχνουμε και την φρέσκα κρέμα.
8) Τα βάζουμε στο φούρνο για λίγο να ροδοκοκκινίσουν και ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΟΡΕΞΗ!
Πηγή: sintagespareas.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου