Amfipoli News: Η αποκάλυψη της συζύγου του πιλότου για το μοιραίο airbus

Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

Η αποκάλυψη της συζύγου του πιλότου για το μοιραίο airbus


Ενώ αναμένονται οι απαντήσεις από το μαύρο κουτί του ρωσικού airbus, νέα σενάρια βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τα αίτια της πτώσης του αεροπλάνου στη χερσόνησο του Σινά.
Στο επίκεντρο βρίσκεται και η μαρτύρια της συζύγου του συγκυβερνήτη που αποκαλύπτει πως ο σύζυγος της, της είχε εκμυστηρευτεί ότι το Airbus αντιμετώπιζε σοβαρά μηχανικά προβλήματα.
Εντωμεταξύ Ρώσος εμπειρογνώμονας υποστήριξε ότι το ρωσικό Airbus που συνετρίβη στη Χερσόνησο του Σινά διαλύθηκε στον αέρα, μεταδίδουν διεθνή πρακτορεία ειδήσεων. Πάντως, όπως πρόσθεσε ο διευθυντής της Διακυβερνητικής Επιτροπής Αεροπορίας (MAK), Βίκτορ Σοροτσένκο, μετά από επιθεώρηση στον χώρο της συντριβής, είναι ακόμη πολύ νωρίς για να βγουν συμπεράσματα σχετικά με τα αίτια της πτώσης του αεροσκάφους.
«Η διάλυσή του έγινε στον αέρα και τα συντρίμμια διασκορπίστηκαν σε μια μεγάλη έκταση, περίπου 20 τετραγωνικών χιλιομέτρων», είπε ο Ρώσος αξιωματούχος.
Οι ειδικοί πρόβαλαν ως πιθανή την υπόθεση της διάλυσης του αεροσκάφους εν πτήσει λόγω του τρόπου με τον οποίο διασκορπίστηκαν τα συντρίμμια.
Οι αιγυπτιακές αρχές ανακοίνωσαν το Σάββατο ότι βρήκαν τμήματα του αεροσκάφους και απανθρακωμένα πτώματα σε έναν κύκλο με ακτίνα οκτώ χιλιομέτρων κάτι που, σύμφωνα με τους εμπειρογνώμονες, δείχνει ότι το αεροσκάφος Airbus A321 δεν κατέπεσε ακέραιο αλλά διαλύθηκε ή εξερράγη εν πτήσει.
Ένας αξιωματικός του αιγυπτιακού στρατού που μετέχει στις έρευνες ανέφερε ότι σήμερα η περίμετρος των ερευνών επεκτάθηκε στα 15 χιλιόμετρα.
Την εξέταση του περιεχομένου των δύο μαύρων κουτιών του ρωσικού Airbus A321 που συνετρίβη το Σάββατο στη χερσόνησο του Σινά, με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο 224 άνθρωποι, ξεκίνησαν το απόγευμα της Κυριακής Αιγύπτιοι εμπειρογνώμονες, τη στιγμή που ο πρόεδρος της χώρας Άμπντελ Φάταχ αλ Σίσι ζήτησε από όλους να κάνουν υπομονή προτού προβούν σε εικασίες, προειδοποιώντας ότι οι έρευνες πιθανώς να διαρκέσουν μήνες.

Πηγή: madata.gr
Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου