Amfipoli News: ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ: Έστειλε την πρώην και τα παιδιά σε… δώμα ! Πρώτα την χώρισε, μετά της πήρε το σπίτι για να συγκατοίκησει με την ερωμένη και έπειτα μπήκε στο Ν. Κατσέλη!

Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ: Έστειλε την πρώην και τα παιδιά σε… δώμα ! Πρώτα την χώρισε, μετά της πήρε το σπίτι για να συγκατοίκησει με την ερωμένη και έπειτα μπήκε στο Ν. Κατσέλη!


Την χώρισε, την ανάγκασε να εγκαταλείψει το διαμέρισμά τους, επειδή δεν της έδινε διατροφή, και αφού το έκανε, πήγε ο ίδιος σε αυτό για να μείνει με την ερωμένη του! Και μάλιστα, έκανε διαδικασίες για να ενταχθεί και στον νόμο Κατσέλη, προκειμένου να απαλλαγεί από το βάρος των φορολογικών υποχρεώσεων.Η υπόθεση έγινε αντικείμενο συζήτησης στη γειτονιά της Πάτρας όπου διέμενε για μερικά χρόνια το συγκεκριμένο ζευγάρι που δεν υπερβαίνει σε ηλικία τα 40 έτη.

Έμειναν παντρεμένοι για επτά χρόνια περίπου, αποκτώντας δύο παιδιά τα οποία σήμερα είναι 10 και 8 ετών. Ο σύζυγος έφυγε από το σπίτι και το ζευγάρι οδηγήθηκε στο διαζύγιο. Πολύ γρήγορα μπήκε και τρίτο πρόσωπο με αποτέλεσμα να μην υπάρχει η παραμικρή ελπίδα επανασύνδεσης, όπως λένε στο καφενείο της γειτονιάς οι θαμώνες. Η πρώην σύζυγος συνέχισε να μένει στο διαμέρισμα που είχε αποκτηθεί με στεγαστικό δάνειο στα προ κρίσης χρόνια, όμως τα πράγματα άρχισαν να δυσκολεύουν λόγω της κρίσης και της ανεργίας.

Αναγκάστηκε να του αφήσει το διαμέρισμα

Η νεαρή γυναίκα βρέθηκε αντιμέτωπη με ένα σωρό οικονομικές δυσκολίες οι οποίες διογκώθηκαν από όταν ο πρώην της δεν κατέβαλε ούτε ένα ελάχιστο χρηματικό ποσό για διατροφή. Κάθε προσπάθειά της να πάρει χρήματα από εκείνον, έπεσε στο κενό. Έτσι, αναγκάστηκε να φύγει από το σπίτι και να πάει στο ενοίκιο, παραχωρώντας στον πρώην σύζυγο το διαμέρισμα αφού υποτίθεται θα μπορούσε να το συντηρήσει. Και η ίδια με τα δύο παιδιά της, υποχρεώθηκε να μένει σε ένα μικρό και παλιό σπίτι με ελάχιστο ενοίκιο το οποίο εξασφαλίζει δουλεύοντας σκληρά.

Μπήκε στο νόμο Κατσέλη και συγκατοίκησε με την ερωμένη!

Κι εκείνος; Έκανε κάτι πολύ απλό: Ξεκίνησε τις απαιτούμενες διαδικασίες για να ενταχθεί στον περιβόητο νόμο Κατσέλη ώστε να προστατέψει την κατοικία του. και τα κατάφερε! Έτσι, ο ίδιος ναι μεν εγκατέλειψε τη συζυγική στέγη αλλά όταν …ελευθερώθηκε το έδαφος επέστρεψε και το έκανε δικό του, εκμεταλλευόμενος και τον σχετικό νόμο. Και σαν να μην έφθανε αυτό, αποφάσισε να συγκατοικήσει με τη νέα του σχέση. Και η πρώην σύζυγός του με τα παιδιά της, να διαμένει σε ένα μικρό ημιυπόγειο δωμάτιο, όπως αναφέρουν οι γείτονες. Οι οποίοι έχουν να λένε για την περίπτωση…


dete.gr

Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου