Συγκεκριμένα, η Καναζάβα παράγει περίπου το 99% των φύλλων χρυσού της Ιαπωνίας και οι τεχνίτες εξακολουθούν να χρησιμοποιούν ευρέως τις παραδοσιακές μεθόδους.
Η πρώτη φάση είναι το χτύπημα των φύλλων ώστε να γίνουν τόσο λεπτά, ώστε να τρίβονται με τα δάχτυλα. Ακολουθούν μια σειρά από λεπτομερείς διαδικασίες, προκειμένου να γίνουν πιο λεπτά και από τσιγαρόχαρτα.
Όταν ετοιμαστούν, χρησιμοποιούνται για χειροτεχνίες και διακόσμηση σε μεγάλους χώρους ή σε αγγεία και στολίδια. Σε ορισμένες περιπτώσεις, σεφ χρησιμοποιούν φύλλα χρυσού ακόμη και ως συστατικό για διάφορα είδη τροφίμων!
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου