Amfipoli News: Αυτή είναι η χώρα που οι γυναίκες παντρεύονται μεταξύ τους!!

Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017

Αυτή είναι η χώρα που οι γυναίκες παντρεύονται μεταξύ τους!!


Σε ένα χωριό νομάδων στην Τανζανία, οι γάμοι μεταξύ δύο γυναικών είναι μια καθόλου ασυνήθιστη πράξη! Όχι ομοφυλοφίλων, αλλά ετεροφυλόφιλων. Δηλαδή, επειδή έχουν αγανακτήσει με την συμπεριφορά των ανδρών , οι οποίοι δεν τις καταλαβαίνουν , ούτε τους προσφέρουν όσα αυτές χρειάζονται, παντρεύονται η μία την άλλη και έχουν τον άντρα για… εραστή.

Οι γυναίκες μεταξύ τους δεν έχουν καμία ερωτική σχέση, απλά μένουν στο ίδιο σπίτι, μοιράζονται τις δουλειές του σπιτιού, τις υποχρεώσεις και έχουν και έναν άντρα, απλά για να καλύπτει τις ερωτικές τους επιθυμίες!

Αυτό συμβαίνει, καθώς οι γυναίκες μεταξύ τους επικοινωνούν καλύτερα, κατανοεί η μία την άλλη, είναι λες και είναι στο μυαλό της καθεμίας!

Με αυτόν τον τρόπο, διασφαλίζεται η τάξη, η οργάνωση και η σωστή λειτουργία του σπιτιού, όπως επίσης έχει παρουσιάσει και σημαντική  μείωση η ενδοοικογενειακή βία, και τα παιδιά μεγαλώνουν σε ήρεμο περιβάλλον. Αν η γυναίκα μείνει έγκυος από τις επαφές με τον εραστή της, τότε το παιδί ανήκει στην οικογένεια που έχει, και όχι σε εκείνον.


Πηγή: kontranews.gr
Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου