Υλικά
1 κιλό κυδώνια
7οο γρ ζάχαρη
Αμύγδαλα ξεφλουδισμένα
μισό λεμόνι τον χυμό
Ανθόνερο
2 κούπες τσαγιού νερό !!
Εκτέλεση
Βράζουμε τα αμύγδαλα τα αφήνουμε να κρυώσουν και βγάζουμε την φλούδα τους.
Βάζω στην κατσαρόλα το κυδώνι με την ζάχαρη και το νερό,μόλις δέσει το γλυκό ρίχνω σταγόνες από μισό λεμόνι, τα αμύγδαλα, και το ανθόνερο μισό ποτήρι του κρασιού!!
Το μυστικό για να είναι σκληρό το κυδώνι θα πρέπει τα κυδώνια να να μην είναι ώριμα !!
Από την φίλη μου Gogo Samiou-"ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ
mageirikikaisintages.blogspot.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου