Amfipoli News: Για 70 χρόνια ένας μυστηριώδης άνθρωπος άφηνε λουλούδια στον τάφο του αδερφού της, όταν έμαθε ποιος ήταν ανατρίχιασε!

Παρασκευή 26 Μαΐου 2023

Για 70 χρόνια ένας μυστηριώδης άνθρωπος άφηνε λουλούδια στον τάφο του αδερφού της, όταν έμαθε ποιος ήταν ανατρίχιασε!



Δεν υπάρχει τίποτα που να ευχόμαστε περισσότερο από το να μας θυμούνται οι άνθρωποι μας αφού πεθάνουμε.

Επισκεπτόμαστε τους τάφους των φίλων μας και συγγενών για να εκφράσουμε το σεβασμό μας και θυμόμαστε πράγματα και στιγμές από όταν ήταν ζωντανοί.
Όταν η  Ann Kear παρατήρησε λουλούδια και ποιήματα στο μνήμα του αδερφού της , ανυπομονούσε να μάθει ποιος ενδιαφερόταν τόσο πολύ για τον αδερφό της.
Ωστόσο, δεν ήταν μόνο μία ή δύο φορές που αυτά τα λουλούδια και τα σημειώματα τοποθετούνταν στον τάφο του, αυτή η χειρονομία συνεχίστηκε για περίπου 70 χρόνια!
Τότε , μια μέρα έλυσε το μυστήριο…
Ο 12χρονος αδερφός της Ann Kear’s ,ο Karl Sharp, πέθανε το 1947 σε ένα ταξίδι με τους προσκόπους και περίπου 6 χρόνια αργότερα , άρχισε να βρίσκει λουλούδια και σημειώματα ανώνυμα στον τάφο του αδερφού της.
Ο 84 ετών Ronald Seymour-Westborough επισκεπτόταν τον τάφο του Κarl από όταν ήταν 18 χρονών.
Ο Ronald και ο Karl ήταν μαζί στο ταξίδι των προσκόπων και μοιράζονταν την ίδια σκηνή τη νύχτα που το 12χρονο αγόρι πέθανε.
Ο Ronald είπε πως ο Karl ήταν ο στενότερος φίλος του και είχε καταρρακωθεί που τον βρήκε με το κεφάλι μέσα στη θάλασσα.
Δεν ήξερε ότι ο Karl είχε μια αδερφή και ότι η Ann τον έψαχνε.
Μία έρευνα του BBC Stories έκανε δυνατόν να εντοπίσει που ζει ο Ronald . Το  BBC έφτιαξε επίσης μία εκπομπή που λέγεται «Ο άγνωστος στον τάφο του αδερφού μου «, που λέει την ιστορία πίσω από την ανακάλυψη . 

fumara.gr
Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου