Amfipoli News: ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ «ΘΑΨΙΜΟ» ΤΗΣ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ!!! O Σαμαράς αποκαλύπτει τα Μυστικά της Αμφίπολης στη Μέρκελ στο τάμπλετ κατά τη διάρκεια της Συνόδου Κορυφής ΕΕ - Ασίας (φωτο)

Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ «ΘΑΨΙΜΟ» ΤΗΣ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ!!! O Σαμαράς αποκαλύπτει τα Μυστικά της Αμφίπολης στη Μέρκελ στο τάμπλετ κατά τη διάρκεια της Συνόδου Κορυφής ΕΕ - Ασίας (φωτο)


(Ξένη δημοσίευση) Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς (Δ), έχει ανοίξει το tablet του, κατά τη διάρκεια της Συνόδου Κορυφής Ευρωπαϊκής Ένωσης - Ασίας, και δείχνει στην Γερμανίδα καγκελάριο Άγκελα Μέρκελ την εκπληκτική παράσταση που αποκαλύφθηκε στο ψηφιδωτό του Τύμβου, στην Αρχαία Αμφίπολη, Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014. Η παράσταση στο ψηφιδωτό δείχνει την αρπαγή της Περσεφόνης από τον Πλούτωνα, παρουσία του ψυχοπομπού Ερμή. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ΓΟΥΛΙΕΛΜΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ (File: 14572534.jpg )  16/10/2014

Η αρπαγή της Περσεφόνης από τον Πλούτωνα που απεικονίζεται στο εκπληκτικό ψηφιδωτό που βρέθηκε στην Αμφίπολη, έκλεψε την παράσταση και στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που διεξάγεται στο Μιλάνο και καθήλωσε απ' ό,τι φαίνεται και στο φωτογραφικό στιγμιότυπο και τη Γερμανίδα καγγελάριο, Άνγκελα Μέρκελ.

Ο Πρωθυπουργός, κατά τη διάρκεια της Συνόδου Κορυφής ΕΕ-Ασίας στο Μιλάνο, καθισμένος πλάι στη Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ, άνοιξε το tablet του και της έδειξε το απαράμιλλης τέχνης ψηφιδωτό που αποκαλύφθηκε στον λόφο Καστά, εξηγώντας της ότι πρόκειται για την αρπαγή της Περσεφόνης από τον Πλούτωνα, παρουσία του ψυχοπομπού Ερμή.

Η Μέρκελ, με τη σειρά της, θέλησε να μάθει όλες τις λεπτομέρειες και φυσικά για το ποιος μπορεί να είναι ο ένοικος του τάφου. 
Έτσι δεν κάνουν τα «κοράκια» μόλις μυριστούν ένα καλό οικόπεδο; 
Θέλουν να ξέρουν τα πάντα.

Η ομάδα ειδήσεων του Amfipolinews.blogspot.gr

Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου