Amfipoli News: Κάθε Μέρα στους Δρόμους σε κάθε Πόλη – Διαδώστε το μήνυμα

Σάββατο 23 Ιουνίου 2018

Κάθε Μέρα στους Δρόμους σε κάθε Πόλη – Διαδώστε το μήνυμα



Τα ελεγχόμενα ΜΜΕ αποκρύπτουν οποιαδήποτε είδηση σχετικά με το ξεπούλημα της Μακεδονίας, ελπίζοντας έτσι ότι σιγά σιγά θα ξεχαστεί και οι Έλληνες απορροφημένοι από την ρουτίνα της καθημερινότητας θα το καταπιούν.
Είναι προφανές ότι άλλα συμβαίνουν στην κοινωνία και άλλα μας δείχνουν.. γιατί άραγε;
Διότι Έλληνες ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ.
Μην έχετε καμιά αμφιβολία… ότι αυτοί που θέλουν να αλλάξουν τα σύνορα στην περιοχή, και Θέλουν να ελέγχουν τα κράτη, έχουν και την δύναμη να ελέγχουν και την σκέψη μας.
Πίστεψε κανείς ότι τις αποφάσεις για την Μακεδονία τις πήρε κανένας Κοτζιάς η κανένας Τσίπρας; Πηγαίνετε σε ένα καφενείο και ρωτήστε ποιος έδωσε την Μακεδονία, και θα πάρετε την απάντηση σας, ακόμα και ο ποιο αμόρφωτος γνωρίζει ότι οι ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ελέγχουν τον πλανήτη, και προωθούν τα συμφέροντα τους.
Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ.. αλλά το χειρότερο είναι ότι ποτέ τα σχέδια των μεγάλων δυνάμεων δεν είναι μεμονωμένα, αλλά ακολουθούνται από μικρά βήματα, έτσι ώστε να φτάσουν στον τελικό τους στόχο, που πολύ φοβόμαστε θα είναι απώλεια εθνικού εδάφους.
Οι εξελίξεις τρέχουν με καταιγιστικό ρυθμό, οι παγκοσμοιοποιητές βιάζονται.. και πλέον δεν μιλάμε για υλοποίηση των σχεδίων τους σε μερικά χρόνια, αλλά μέσα σε μερικούς μήνες.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.. ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΤΣΑΜΟΥΡΙΑ.. ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ Η ΘΡΑΚΗ..
Η Μακεδονία, είναι η αρχή, και πρέπει να τους σταματήσουμε τώρα. Είναι ευθύνη μας ως πολίτες να προστατεύσουμε την πατρίδα μας, αφού οι πολιτικοί μας πηγαίνουν ενάντια στον λαό , πηγαίνουν ενάντια στην δημοκρατία και μας αρνούνται δημοψήφισμα.
ΠΟΤΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ; ΘΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ ΟΤΑΝ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ; ΟΧΙ
Δεν δικαιούνται λοιπόν να συζητήσουν με κανέναν για την Μακεδονία, αν δεν ρωτήσουν τον λαό πρώτα.
ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ.. Ο ΑΓΩΝΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ, ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ



hellas-now.com
Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου