Για το καφεδάκι το τσάι ότι καλύτερο κι έτοιμα σε λίγα λεπτά !!!
Υλικά
1 φύλλο σφολιάτας
1 φλιτζάνι καστανή ζάχαρη
1/2 κουτ.γλυκού κανέλα σε σκόνη
Εκτέλεση
Στρώνουμε σε μεγάλη λαδόκολλα στον πάγκο και πάνω σε αυτή τοποθετούμε τη σφολιάτα.
Αλέιφουμε με λίγο νερό.
Ανακατεύουμε τη ζαχαρη με τη κανέλα.
Πασπαλίζουμε όλη τη επιφάνεια της σφολιάτας.
Τυλίγουμε σφιχτά τις 2 πλευρές σε 2 ρολά,τα οποία θα συναντηθούν στη μέση.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180.Βάζουμε τη σφολιάτα,στη κατάψυξη για 10'
.Έτσι κόβετε πιο εύκολα.
Διπλώνετε στη μέση και έχετε πια ένα μακρόστενο κορμό ζύμης.
Κόβετε σε φετούλες, πάχους 1 δαχτύλου, και τις βάζετε σε λαμαρίνα στρωμένη με αντικολλητικό χαρτί.
Πιέστε τις να πλατύνουν λίγο.
Ψήνουμε για 15'-18',μεχρι να πάρουν χρώμα.
Καλή Επιτυχία!
mageirikikaisintages.blogspot.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου