Εύκολο μπισκοτόγλυκο !!!
800γρ γιαούρτι στραγγιστό
1 ζαχαρούχο
χυμό και λίγο ξύσμα απο ένα μεγάλο λεμόνι
300γρ μπισκότα digestive ή πτι μπερ
130γρ βούτυρο λιωμένο
Ανακατεύουμε το βούτυρο με τα μπισκότα και ετοιμάζουμε την βάση.
Βάζουμε ψυγείο μέχρι να ετοιμάσουμε την κρέμα.
Ανακατεύουμε το γιαούρτι με το ζαχαρούχο και το λεμόνι και το ρίχνουμε στο μπισκότο .
Φυλάμε στο ψυγείο να σταθεροποιηθεί.
Βάζουμε ψυγείο μέχρι να ετοιμάσουμε την κρέμα.
Ανακατεύουμε το γιαούρτι με το ζαχαρούχο και το λεμόνι και το ρίχνουμε στο μπισκότο .
Φυλάμε στο ψυγείο να σταθεροποιηθεί.
*Μπορείτε να το χτυπήσετε και με το μίξερ αν θέλετε πιο αφράτη κρέμα.
Επίσης μπορεί να αποθηκευτεί στο ψυγείο σαν τούρτα παγωτό ή σκέτη κρέμα με φρούτα σαν μπάρες παγωτού.
Επίσης μπορεί να αποθηκευτεί στο ψυγείο σαν τούρτα παγωτό ή σκέτη κρέμα με φρούτα σαν μπάρες παγωτού.
Για διακόσμηση μπισκότο τριμμένο η μαρμελάδα η σιρόπι από γλυκό κουταλιού ή τρούφα κλπ
Δείτε το βίντεο εδώ--> https://www.youtube.com/watch?v=S0oUX1WDUe4
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου