Amfipoli News: Αποκάλυψη Ραχήλ Μακρή: «Σήμερα οι Ρότσιλντ βραβεύουν τον Τσίπρα»

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018

Αποκάλυψη Ραχήλ Μακρή: «Σήμερα οι Ρότσιλντ βραβεύουν τον Τσίπρα»



Στη Νέα Υόρκη βρίσκεται από σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας για για να συμμετάσχει στις διαδικασίες της 73ης Γενικής Συνέλευσης του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών.
Κατά την επίσκεψη του στη Νέα Υόρκη ο πρωθυπουργός θα απευθύνει ομιλία στη Σύνοδο Κορυφής για την Ειρήνη «Νέλσον Μαντέλα», στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ και στο «Concordia». Θα συμμετάσχει στη Γενική Συζήτηση της 73ης ΓΣ του ΟΗΕ με αντικείμενο: «Παγκόσμια ηγεσία και κοινές ευθύνες για ειρηνικές, δίκαιες και βιώσιμες κοινωνίες».
Την Τρίτη ο Έλληνα πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, θα έχει διμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και την Πέμπτη θα συναντηθεί με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες.
Ο πρωθυπουργός θα πραγματοποιήσει συναντήσεις εργασίας με στελέχη της Bank of America Merrill Lynch και της Morgan Stanley.
Ο Αλέξης Τσίπρας θα παραστεί στο Ετήσιο Δείπνο της Global Hope Coalition, όπου θα βραβευτεί τγια τη στάση της χώρας στην προσφυγική κρίση.
Με αφορμή την βράβευση του πρωθυπουργού η επικεφαλής του Μετώπου Νίκης Ραχήλ Μακρή έβγαλε την εξής ανακοίνωση:
Δύο μήνες μετά το Ολοκαύτωμα στο Μάτι, το κύκλωμα δισεκατομμυριούχων «φιλανθρώπων» ακτιβιστών, «δικαιωματιστών» Σόρος, Ρότσιλντ, Γκέιτς και λοιποί, βραβεύει τον Τσίπρα εκτός Ελλάδος.
Πρώτα τον βράβευσαν στη Βοσνία για το Μακεδονικό, τώρα στη Νέα Υόρκη για το Προσφυγικό.
Προφανώς το ίδρυμα Global Hope Coalition του Έρικ ντε Ρότσιλνντ http://globalhopecoalition.org/, θα βραβεύσει σήμερα τον Τσίπρα στη Νέα Υόρκη για την προσφορά του στην οικονομική γενοκτονία και αντικατάσταση του «ιθαγενούς» πληθυσμού της Ελλάδας με δήθεν «προσφυγές» που διακινούν οι Τούρκοι δουλέμποροι και χρηματοδοτεί με 1.6 δις ευρώ η Ευρωπαϊκή Ένωση.

crashonline.gr
Διαβάστε επίσης:



1 σχόλιο :

  1. ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΒΡΑΒΕΒΑΝ ......
    ΠΑΝΤΩΣ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ.
    ΑΛ6Σ ΛΑΙ ΚΟΥΛΗΣ... ΤΑ ΔΥΟ ΖΑΒΑ
    ΣΥΝΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή