Amfipoli News: Δ. Καμμένος: «Ο Πάνος θα στηρίξει την…παπάτζα, κάνει τσάμπα τσαμπουκά» - Το σχέδιο ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ για τις εκλογές

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018

Δ. Καμμένος: «Ο Πάνος θα στηρίξει την…παπάτζα, κάνει τσάμπα τσαμπουκά» - Το σχέδιο ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ για τις εκλογές


Δεν υπάρχει τρόπος να ρίξει την κυβέρνηση ο Πάνος Καμμένος, εκτός να υπάρχει συνεννόηση με τον Τσίπρα, δήλωσε ο Δημήτρης Καμμένος, αναφερόμενος στη Συμφωνία των Πρεσπών και στη στάση που θα κρατήσει ο επικεφαλής των ΑΝΕΛ όταν αυτή έρθει στη Βουλή.

Μιλώντας στην εκπομπή «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ, ο Δ. Καμμένος υποστήριξε ότι η κυβέρνηση έχει εξασφαλίσει την πλειοψηφία, ενώ στην περίπτωση που αποσυρθούν κάποιοι βουλευτές των ΑΝΕΛ «θα αντικατασταθούν από άλλους. Υπάρχουν πρόθυμοι και στο Ποτάμι».

«Ας τελειώσει αυτή η… παπάτζα. Ο Καμμένος θα στηρίξει την… παπάτζα. Τσάμπα τσαμπουκάς είναι αυτό που κάνει», είπε ο κ. Καμμένος, τονίζοντας: «Είναι σίγουρη η κυβέρνηση. Γι’ αυτό δεν υπάρχει διπλωματικό πυρετός και στην Ελλάδα. Αλλιώς θα ήταν συχνή η παρουσία του διεθνούς παράγοντα στη χώρα μας (σ.σ.: ΗΠΑ-ΝΑΤΟ)».

Την πεποίθησή του ότι ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ θα κατέβουν στις εκλογές με κοινό ψηφοδέλτιο εξέφρασε ο κ. Καμμένος, επισημαίνοντας, μάλιστα, ότι πρόκειται για μια πρόταση που είχε πέσει… ανεπίσημα στο τραπέζι της ΚΟ των ΑΝΕΛ.

crashonline.gr
Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου