Amfipoli News: ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙ!!! «Έφυγε» από τη ζωή ο δήμαρχος Νέας Ζίχνης, Ανδρέας Δαϊρετζής

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018

ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙ!!! «Έφυγε» από τη ζωή ο δήμαρχος Νέας Ζίχνης, Ανδρέας Δαϊρετζής


Ο δήμαρχος Νέας Ζίχνης Ανδρέας Δαϊρετζής άφησε σήμερα το πρωί την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, όπου νοσηλεύθηκε μετά τη μοιραία, όπως αποδείχθηκε, πτώση που είχε από σκάλα.


Ο δήμαρχος Νέας Ζίχνης νοσηλευόταν διασωληνωμένος, στη ΜΕΘ του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, σε κρίσιμη κατάσταση, φέροντας σοβαρή κάκωση της αυχενικής μοίρας.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Ανδρέας θέλησε να μαζέψει κάποια ρόδια από την αυλή του σπιτιού του. Προφανώς και έπεσε, είτε από την σκάλα, είτε από μια σκεπή που ήταν εκεί δίπλα και βρέθηκε πεσμένος γύρω στις 9 το βράδυ, έχοντας όμως τις αισθήσεις του.

Βέβαια δεν μπορούσε να κουνήσει ούτε χέρια, ούτε πόδια, αλλά στην αξονική που έγινε το βράδυ του Σαββάτου στο δικό μας νοσοκομείο δεν φάνηκε, πόσο μεγάλη ήταν η βλάβη στον 3ο με 4ο αυχενικό σπόνδυλο. 

Μόλις μεταφέρθηκε στην Θεσσαλονίκη κρίθηκε αναγκαίο να γίνει άμεσα μια μαγνητική, μιας και στην αξονική δεν φαινόταν καθαρά η βλάβη. 

Κατά την διάρκεια όμως της Μαγνητικής εξέτασης έγινε το καρδιακό επεισόδιο που ανάγκασε τους γιατρούς μετά την ανασύσταση να βάλουν τον ασθενή σε καταστολή και μάλιστα στην στεφανιαία μονάδα.

Την Κυριακή δεν θέλησαν να τον επαναφέρουν μιας και κρίθηκε αναγκαίο να παραμείνει σε καταστολή και την Δευτέρα είχε προγραμματιστεί να τον δει Νευροχειρούργος για να δούνε πως και προς πια κατεύθυνση θα προχωρήσουν. 

Δυστυχώς όμως ο Ανδρέας Δαϊρετζής δεν άντεξε και υπέκυψε τελικά στα τραύματά του το πρωί της Δευτέρας.


Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου