Amfipoli News: Συνταγή για «βαρβάρα»

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018

Συνταγή για «βαρβάρα»


1/2 κ σιτάρι αποφλοιωμένο
1/2 κ ζάχαρη
1/4 σταφίδες ξανθές 
1/4 σύκα αποξηραμένα
1/4 βερίκοκα αποξηραμένα
1/4 καρύδια τριμμένα
1/4 αμύγδαλα (άσπρα) 
1 κουτ κανέλα σκόνη
2-3 κουτ κορν φλάουερ

Προαιρετικά : 1 φλ ρύζι
1 φλ καλαμπόκι

Μουσκεύουμε το σιτάρι σε χλιαρό νερό κ μετά το βράζουμε για 30 λεπτά
Το σκεπάζουμε για 1-2 ώρες μέχρι να «σκάσει» 
Προσθέτουμε τα υλικά και βράζουμε για 30 λεπτά

Στολίζουμε με καρύδια, κανέλα, ρόδι

Καλή επιτυχία!!!!

STAR Βορείου Ελλάδος

Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου