Τηγανίζω σε 100 γρ. λάδι 1 κιλό χοιρινή σπάλα σε κομμάτια.
Το βάζω ξανά όλο το κρέας στην κατσαρόλα, βάζω 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο και σοτάρω να μαραθεί, βάζω 1 κσ πάπρικα γλυκιά,
1 κγλ πελτέ, ανακατεύω να καβουρντιστούν, αλατοπίπερο, 4 ποτήρια ζεστό νερό και σιγοβράζω μέχρι σχεδόν να μαλακώσει το κρέας.
Καθαρίζω κόβω και πλένω 1 κιλό πράσα, τα ζεματάω σε βραστό νερό για 3-4 λεπτά, τα στραγγίζω και τα σοτάρω σε 4-5 κσ λάδι τα βάζω στο κρέας ανακατεύω και αδειάζω στην γάστρα, το ζουμί να είναι 2 δάχτυλα πάνω από το φαγητό.
Ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 β για 40 - 50 λεπτά, τα 10 τελευταία λεπτά ξεσκεπάζω την γάστρα να πάρουν χρώμα.
Πετρινα Μπαρδανη προς Μπαχάρι και κανέλα.
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου