Amfipoli News: Γιατί το μνημόνιο και το ευρώ είναι αλληλένδετοι Σιαμαίοι αδερφοί

Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2019

Γιατί το μνημόνιο και το ευρώ είναι αλληλένδετοι Σιαμαίοι αδερφοί


Σε όλους τους τόνους και με άπειρα μελέτες, βιβλία, άρθρα, δημόσιες παρεμβάσεις μας έχουμε διακηρύξει ότι τα μνημόνια και το ευρώ είναι αδιαχώρητοι, δίδυμοι Σιαμαίοι αδερφοί. Επιμείναμε και επιμένουμε ότι, η διαπραγματευτική γραμμή που ακολουθεί οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ χωρίς εναλλακτική λύση και σχέδιο, είναι επιλογή καταστροφής.
Όταν  Πρωθυπουργός,Υπουργοί, βουλευτές,στελέχη των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ διακήρυσσαν και διακηρύσσουν ότι, μοναδική μας επιλογή είναι η παραμονή  στην ευρωζώνη χωρίς να αφήνουν έστω και μια αχτίδα εναλλακτικής προοπτικής, προφανώς και γίνονταν υποχείριοι στο σκληρό μαστίγειο του Βερολίνου και του ευρωιερατείου;
Έπαιξαν και συνεχίζουν να παιζουν με ανοιχτά χαρτιά με έμπειρους, σκληρούς και πονηρούς αντιπάλους και περιέργως πίστευαν και πιτεύουν ότι θα κερδίσουν.Πότε ως τσαμπουκάδες, διατρανώνουν ότι, “εμείς θα βαράμε το ζουρνά και οι Εταίροι θα χορέυουν πεντοζάλι”. Και πότε εκλιπαρώντας το έλεος το δανειστών περιφερόμενοι ανά την Ευρώπη με απλωμένο χέρι επαιτείας προς τους βασανιστές μας. Ξεχνούν ότι το μυρμήγκι δεν μπορεί να τα βάλει ευθεώς με τον ρινόκερο. Και ότι ποτέ κανένα πρόβατο δε σώθηκε βελάζοντας απο τη σφαγή.
Αστειότητες, όπως και η όλη αστήρικτη θεωρία ότι το θηρίο του Βερολίνου θα φοβηθεί την Ελλάδα του 2% της Ευρωπαϊκής οικονομίας. Ή ότι θα μας λυπηθούν και το Βερολίνο  θα λυγίσει υπό την πίεση των προοδευτικών δυνάμεων και των Αμερικάνων. Ή ότι η δημιουργική ασάφεια και τα game theories, θα μας οδηγήσουν στη νίκη. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου, το Βερολίνο μας έκλεισε τις τράπεζες, επέβαλε τα capital controls, οι διεθνέις Γύπες των αγορών τις υφάρπαξαν έναντι πινακίου φακής  και ύστερα, παρ’ όλο το βροντώδες όχι στο δημοψήφισμα, η κυβέρνηση της πλάκας και του game theory, είπε ναι και συνεχίζει να λέει ναι σε όλα.  Και συνεχίζει να βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου, επιμένοντας στο γελοίο “πάση θυσία στο ευρώ”
Με τη  λυσσώδη υποστήριξη  των κατοχικών μίντια, με Πορτοσάλτε, Μπάμπη και όλων των άλλων μεγάλων και μικρών αργυρώνυτων ευρωγενίτσαρων, είναι αφελείς αν πιστεύουν πως θα γαντζωθούν στην εξουσία ύστερα από την πελώρια «αριστερή» κολοτούμπα με την υπογραφή των επαίσχυντων μνημονίων και την καταστροφή της χώρας. Ή ότι στο τέλος, θα τη γλυτώσουν, πετώντας με αεροπλάνα και ελικόπτερα σε άλλης γης μέρη.

odosdrachmis.gr
Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου