Amfipoli News: Ξεπέρασαν τα όρια της προδοσίας! Υποψήφιος συριζαίος δήμαρχος γράφει στα σκοπιανά και αποκαλεί την Θεσσαλονίκη «Solun» (φωτό)

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018

Ξεπέρασαν τα όρια της προδοσίας! Υποψήφιος συριζαίος δήμαρχος γράφει στα σκοπιανά και αποκαλεί την Θεσσαλονίκη «Solun» (φωτό)


Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η προκλητική και ανθελληνική στάση του υποψήφιου δημάρχου του ΣΥΡΙΖΑ στην Καλαμαριά, Μ. Λαμψίδης, ο ποίος ξεπερνώντας κάθε όριο προδοσίας και ανθελληνισμού καθώς με ανάρτησή του στο facebook καλεί στα βουλγάρικα και στην ψευδογλώσσα των Σκοπίων τους πολίτες να πάνε στην ομιλία του Τσίπρα, την ερχόμενη Παρασκευή, σαν να υπάρχει επίσημα σκοπιανική ή βουλγαρική μειονότητα στην Θεσσαλονίκη και επίσης, αποκαλεί την Θεσσαλονίκη Solun.
Η χρονική συγκυρία δεν είναι τυχαια καθώς ολα αυτά έρχονται λίγες μέρες μετά την ρητορική του πρωθυπουργού της ΠΓΔΜ, Ζόραν Ζάεφ, για την ανάγκη διδασκαλίας της «μακεδονικής» γλώσσας στα ελληνικά σχολεία η οποία δεν είναι μόνο αστεία αλλά και επικίνδυνη.
Ο Ζάεφ, με τοποθετήσεις όπως αυτή, δείχνει πως έχει εγκαταλείψει για τα καλά τη μετριοπάθεια και ότι έχει υιοθετήσει μια άκρως σωβινιστική και εθνικιστική στάση. Πλέον, οι προκλήσεις ξεπερνούν κατά πολύ τις γραφικότητες όπως με τα αγάλματα του Μεγάλου Αλεξάνδρου και αγγίζουν τα όρια τις καθαρής ανθελληνικής προπαγάνδας και προδοσίας.
Δείτε την σχετική ανάρτηση του «Έλληνα» υποψηφίου:


mknews.eu
Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου