Amfipoli News: ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ


ΥΛΙΚΑ

2 Μεγάλα φιλέτα κοτόπουλου
1 κουτί φρέσκα μανιτάρια
2 μεγάλα κρεμμύδια
1 καρότο στο χοντρό του τρίφτη
1-2 σκελίδες σκόρδο
1 φλιτζάνι του τσαγιού κρασί λευκό
4 κουταλιές της σούπας κρέμα γάλακτος
4 κουταλιές τις σούπας νερό
αλάτι ρίγανη και πιπέρι.
λίγο ελαιόλαδο, αλεύρι για το τηγάνισμα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Κόψτε τα φιλέτα κοτόπουλο σε μπουκιές αλατοπιπερώστε και αλευρώστε ελαφρά
Βάλτε λίγο ελαιόλαδο στο τηγάνι και τσιγαρίστε ,αφαιρέστε το κοτόπουλο από το τηγάνι και προσθέστε τα κρεμμύδια μαζί με τα μανιτάρια το καρότο και το σκόρδο, μόλις τα σοτάρετε και μαραθούν αρκετά προσθέστε τις μπουκιές κοτόπουλου ανακατέψτε όλα μαζί και σβήστε με το λευκό κρασί.
Σε 5 λεπτά προσθέτετε την κρέμα γάλακτος και το νερό αφήστε να πάρει μία βράση και σερβίρετε με πατάτες τηγανιτές πουρέ ή με ρύζι.

‎Gogo Samiou‎ προς "ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".

Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου