Amfipoli News: Γιατί τρέμει ο Σημίτης

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019

Γιατί τρέμει ο Σημίτης


ΟΠΩΣ αποκάλυψε η Kontranews για την κατάθεση Τσουκάτου για τα 16 δισεκατομμύρια με τα οποία χρηματοδότησαν οι διαπλεκόμενοι επιχειρηματίες το ΠΑΣΟΚ μέσα σε ένα μόνο χρόνο, έγινε ξεχωριστή δικογραφία.

Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ του Σημίτη πρόκειται να κληθεί τις αμέσως επόμενες μέρες από τους αρμόδιους δικαστές προκειμένου να καταθέσει ως μάρτυρας για τους επιχειρηματίες που εμπλέκονται στην παράνομη χρηματοδότηση του τότε κυβερνώντος κόμματος αλλά και τη διαχείριση του τεράστιου αυτού ποσού.

ΜΕ δεδομένο ότι το ξέπλυμα μαύρου χρήματος είναι αδίκημα διαρκές και δεν υπόκειται σε παραγραφή, σύντομα θα παρελάσουν από τους ανακριτές όλα τα μεγαλόσχημα στελέχη του ΠΑΣΟΚ την περίοδο διακυβέρνησης της χώρας από τον Κώστα Σημίτη.

ΕΙΝΑΙ σίγουρο ότι ανάμεσα σε αυτούς που θα κληθούν να καταθέσουν ως ύποπτοι περιλαμβάνεται και ο αρχιερέας της διαπλοκής Κώστας Σημίτης.

ΓΙΑΤΙ δεν μπορεί τα μαύρα ταμεία του ΠΑΣΟΚ να γέμιζαν με δισεκατομμύρια και ο πρόεδρος του κόμματος να είχε άγνοια.

ΓΙΑΤΙ οι επιχειρηματίες που δίνουν τα μαύρα με το τσουβάλι δεν το κάνουν για την ψυχή της μάνας τους αλλά για να εξασφαλίσουν την εύνοια του εκάστοτε πρωθυπουργού, να αρπάξουν δουλειές και συμβάσεις από το δημόσιο και να εξασφαλίσουν κανένα θαλασσοδάνειο από τις τράπεζες.

ΓΙΑ όλα αυτά ο Κώστας Σημίτης θα αναγκαστεί να δώσει εξηγήσεις στη Δικαιοσύνη που ερευνά και επίσημα το σκάνδαλο με το μαύρο ταμείο του ΠΑΣΟΚ.

odosdrachmis.gr
Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου