Συνταγή για τις κρέπες:
Υλικά που θα χρειαστείτε για 4-5 μεγάλες κρέπες είναι:
2 αβγά
1 φλ. γάλα
1/2 κ.γ. αλάτι
1 φλ. αλεύρι
2 κ.σ. λιωμένο βούτυρο ή μαργαρίνη ή λάδι
Εκτέλεση:
Χτυπάτε καλά τα αβγά, προσθέτετε το γάλα, το αλάτι, το αλεύρι και το βούτυρο.
Σκεπάζετε και αφήνετε για 30 λεπτά.
Σε αντικολλητικό τηγάνι βάζετε μια μικρή ποσότητα της ζύμης και μόλις ψηθεί από κάτω, τη γυρίζετε!!!!
Sofia Lelidou προς Μπαχάρι και κανέλα.
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου